Podpora mladostnikom

Otroštvo, mladost in mladostništvo niso niti malo enostavni. Odraščanje je naporno tako za mladostnika, kot za njegove starše.

Zgodijo se krize, konflikti, izbruhi jeze, občutki nerazumljenosti, manjvrednosti, nesprejetosti s strani prijateljev in še in še…

Pogovor z nekom izven družine je lahko pravi obliž za nakopičene težave, za mladostnika je razbremenilen in hitro lahko najde rešitve za male in velike težave.

Včasih je potrebno le, da mladostnika nekdo podpre ali pa, da ga sliši in mu pomaga spoznati kaj v resnici želi.

Svetovanje za osebno rast

Terapija nas, preko spoznanj o samem sebi in svojih virih moči, pripelje na točko od koder lahko premaknemo svoj voz življenja naprej in v smer, ki jo želimo.

Terapija za pare ali družinska psihoterapija

Ko beseda nanese na dobre ali slabe partnerske odnose, se velikokrat znajdemo pred zagato.

Kaj sploh je dober ali slab partnerski odnos?

Kaj ga definira?

Kako ga izboljšati?

Na tem področju kroži veliko mitov – o ljubezni, spolnosti, o ločitvi, ki nam lahko precej otežijo partnerski vsakdan in dober odnos.

Terapija za pare je učenje sobivanja, postavljanja in sprejemanja meja ter individualnosti posameznika.

Naročanje in uvodni pogovor

Na terapijo se lahko naročite po telefonu ali po elektronski pošti.

Pri prvem obisku opravimo uvodni pogovor. Pogovorimo se o težavah, zaradi katerih prihajate, o vaših pričakovanjih, ceni in obiskovanju terapij.

Včasih je človeku na prvem srečanju težko spregovoriti o svojih težavah. Povedali boste, kolikor boste zmogli. Predstavila vam bom način dela, vas seznanila z načinom varovanja vaših osebnih podatkov in z zaupnostjo terapevtskega procesa. 

Spregovorili bomo tudi o odgovornosti in obliki sodelovanja. Na osnovi informaciji, občutkov in vtisov prvega pogovora, bomo ocenili ali si ustrezamo in se dogovorili ali bomo nadaljevali proces terapij.

Kaj o terapijah menijo drugi?

Amor50 let
Read More
Prijetna, drugačna terapija, ki se osredotoča na konkretno težavo posameznika. Zelo sprejemljiva, prijazna, ob kateri zares začutiš, da ti dejansko pomaga – seveda na koncu pa le ostane na posamezniku, da sam rešuje težave, z "naučenim" na terapijah.
Damjan44 let
Read More
Ciao Maja! Lahko ti povem, da si mi pretvorila neko negativno energijo strahu, stresa in jeza, v pozitivno energijo v voljo, smeh in življenje. Pride trenutek, ko si v temi sredi tunela pol pa zagledaš luč na koncu. Hočem ti povedati, da si mi odprla pot v novo življenje. Sicer rabi neko daljše obdobje, ampak čas rane celi.
Sara30 let
Read More
Na psihoterapijo k Maji sem prišla v izredno ranljivem in težkem življenjskem obdobju. Potrebovala sem varen prostor, v katerem bi lahko povedala vse svoje strahove, delikatna prepričanja in misli. Vedela sem, da za seboj nosim vzorec, a ga nisem mogla uvideti sama. Še vedno se spomnim Majinih besed, ki so me z empatičnim tonom soočile z resnico. Z njeno toplino in stabilnostjo sem uspela sprejeti svoje »napake« in osebnostno zrasti. Za to ji bom za vedno hvaležna.
Previous
Next