Kontaktni podatki

Tel: +386 41 23 45 76

maja.sebalj@gmail.com

Naročanje in uvodni pogovor

Na terapijo se lahko naročite po telefonu ali po elektronski pošti.

Pri prvem obisku opravimo uvodni pogovor. Pogovorimo se o težavah, zaradi katerih prihajate, o vaših pričakovanjih, ceni in obiskovanju terapij.

Včasih je človeku na prvem srečanju težko spregovoriti o svojih težavah. Povedali boste, kolikor boste zmogli. Terapevt vam bo predstavil način dela, vas seznanil z načinom varovanja vaših osebnih podatkov in z zaupnostjo terapevtskega procesa. 

Spregovorili bomo tudi o odgovornosti in obliki sodelovanja. Na osnovi informaciji, občutkov in vtisov prvega pogovora, bomo ocenili ali si ustrezamo in se dogovorili ali bomo nadaljevali proces terapij.

Kaj o terapijah menijo drugi?

Amor50 let
Read More
Prijetna, drugačna terapija, ki se osredotoča na konkretno težavo posameznika. Zelo sprejemljiva, prijazna, ob kateri zares začutiš, da ti dejansko pomaga – seveda na koncu pa le ostane na posamezniku, da sam rešuje težave, z "naučenim" na terapijah.
Damjan44 let
Read More
Ciao Maja! Lahko ti povem, da si mi pretvorila neko negativno energijo strahu, stresa in jeza, v pozitivno energijo v voljo, smeh in življenje. Pride trenutek, ko si v temi sredi tunela pol pa zagledaš luč na koncu. Hočem ti povedati, da si mi odprla pot v novo življenje. Sicer rabi neko daljše obdobje, ampak čas rane celi.
Sara30 let
Read More
Na psihoterapijo k Maji sem prišla v izredno ranljivem in težkem življenjskem obdobju. Potrebovala sem varen prostor, v katerem bi lahko povedala vse svoje strahove, delikatna prepričanja in misli. Vedela sem, da za seboj nosim vzorec, a ga nisem mogla uvideti sama. Še vedno se spomnim Majinih besed, ki so me z empatičnim tonom soočile z resnico. Z njeno toplino in stabilnostjo sem uspela sprejeti svoje »napake« in osebnostno zrasti. Za to ji bom za vedno hvaležna.
Previous
Next